Μάλεμε Χανιά επενδυτικό οικόπεδο με υπέροχη θέα στη θάλασσα Maleme Chania investment plot with a wonderful sea view

Χανιά, Δήμος Πλατανιάς, Μάλεμε
Πωλείται
125.000 €

ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ. Ένα πραγματικά συμφέρον οικοδομικό οικόπεδο που βρίσκεται σε μια ήπια πλαγιά πάνω από το παραθαλάσσιο χωριό Μάλεμε, περιτριγυρισμένο από πολυτελείς βίλες με θέα στη θάλασσα. Το οικόπεδο είναι 2336 τμ και έχει ήδη καταθέσει οικοδομική άδεια. Η δόμηση του οικοπέδου είναι 186 τμ. Στη βόρεια πλευρά του το οικόπεδο είναι επενδεδυμένο με δημοτικό ασφαλτοστρωμένο δρόμο που οδηγεί στο χωριό Βλαχερονίτισσα. Από το κέντρο του οικοπέδου, ειδικά αφού το νέο ακίνητο θα πάρει σάρκα και οστά, η θέα στη θάλασσα είναι πολύ καθαρή χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να παρεμποδιστεί στο μέλλον. Μια μεγάλη επενδυτική ευκαιρία σε μια συνεχώς ανοδική περιοχή από άποψη δημοτικότητας και ιδιωτικών επενδύσεων. Οι περισσότερες γύρω βίλες είναι επιχειρήσεις που εργάζονται ως βίλες βραχυπρόθεσμης ενοικίασης, απολαμβάνοντας κρατήσεις που εκτείνονται από τον Φεβρουάριο έως τον Νοέμβριο. Η γειτνίαση με τη θάλασσα (2 λεπτά), τον Πλατανιά (5 λεπτά) και την πόλη των Χανίων (20 λεπτά) καθώς και οι διάσημες παραλίες στη δυτική ακτή όπως τα Φαλάσαρνα (30 λεπτά) κάνουν αυτή την τοποθεσία μια από τις πιο περιζήτητες στην περιοχή της Δυτικής Κρήτης. Σίγουρα ένα που παραπέμπει σε μια επίσκεψη. A FIRST RATE INVESTMENT PLOT IN MALEME. A really advantageous building plot that sits on a gentle slope above the coastal village of Maleme, surrounded by luxury sea view villas. The plot is 2336 sqm and has already filed for a building permit. The building capacity of the plot is 186 sqm. On its north side the plot is lined by a municipal asphalt street that leads to the village of Vlacheronitissa. From the center of the plot, especially after the new property will take shape, the view of the sea is very clear without the danger of it being obstructed in the future. A great investment opportunity in a constantly ascending area in terms of popularity and private investment. Most surrounding villas are businesses working as short-term rental villas, enjoying bookings stretching from February to November. The proximity to the sea (2 minutes), Platanias (5 minutes), and the city of Chania (20 minutes) as well as the famous beaches on the Western coast like Falassarna (30 minutes) make this location one of the most sought after in the area of Western Crete. Definitely one that beckons a visit.

Είδος
Οικόπεδο
Τ.μ.
186
Περιοχή
Μάλεμε
Χαρακτηριστικά
  • Κωδικός ακινήτου:
    OH301
  • Είδος:
    Οικόπεδο
  • Εμβαδόν:
    186μ2
  • Τιμή:
    125.000 €
  • Περιοχή:
    Χανιά, Δήμος Πλατανιάς, Μάλεμε
  • Δρόμος:
    Άσφαλτος
  • Τ.μ. κτίζει:
    186
  • Θέα
  • Οικοδομήσιμο

Χάρτης

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο; ή κάντε την προσφορά σας επώνυμα στην τιμή που θέλετε!

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τώρα στο 2102205676 ή στείλτε τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και πατήστε το μπλέ κουμπί "Αποστολή". Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Ενδιαφέρομαι να μου υποδείξετε αυτό το ακίνητο
Εντολή Υπόδειξης Ακινήτου
×

Το παρόν email αποτελεί και εντολή υπόδειξης αγοράς του ακινήτου που με ενδιαφέρει και που για πρώτη φορά μου υποδεικνύετε από εσάς το μεσιτικό γραφείο "RE1" και ουδέποτε μου το έχει δείξει κάποιος άλλος. Σε περίπτωση αγοράς στο όνομα μου ή σε οποιοδήποτε μέλος της οικογενείας μου ή στο όνομα συνεργάτη ή συνεταίρου μου ή από εταιρεία στην οποία είμαι μέλος και αφορά το παραπάνω ακίνητο στο σύνολο του ή τμήματος αυτού, είμαι υποχρεωμένος να καταβάλλω τη μεσιτική αμοιβή 2,48% συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ, επι τις αναγραφόμενης τιμής την οποία θεωρώ εύλογη και όχι υπερβολική και παραιτούμαι από το δικαίωμα του άρθρου 707 Α.Κ. να ζητήσω μείωση από το δικαστήριο, και θα καταβάλω την ημέρα του συμβολαίου. Επίσης αναγνωρίζω και αποδέχομαι ότι η εντολή είναι απρόθεσμη και το παραπάνω μεσιτικό γραφείο μπορεί να ενεργήσει και για λογαριασμό του αντισυμβαλλόμενου του.

Δηλώνω επίσης ότι έχω λάβει γνώσει ότι ο εντολοδόχος μου τηρεί βάση του ευρωπαϊκού κανονισμού 679/2016 τα προσωπικά μου στοιχεία και συναινώ στην με οποιαδήποτε τρόπο επικοινωνία μεταξύ μας. Το μεσιτικό γραφείο «RE1» δε φέρει καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στο μέλλον μετά την αγορά σε ένα από τα προαναφερόμενα ακίνητα. Συμφωνείται από τα συμβαλλόμενα μέρη, ότι για την επίλυση κάθε διαφοράς που τυχόν προκύψει από την ερμηνεία ή κατά την εκτέλεση της παρούσας συμβάσεως, είναι αρμόδια τα Δικαστήρια του Πρωτοδικείου Ηρακλείου Κρήτης.

Η παρούσα εντολή ισχύει και με (e-mail ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) και παρέλαβα στο e-mail μου αντίγραφο της εντολής μου αυτής.

Υπογραφή
Καθαρισμός